Tavoitteena on vuokrata turvallisia ja riittävän kokoisia harjoitustiloja, joissa häiriöiden määrää on mahdollista säädellä. Yhdistys toimii pääkaupunkiseudulla, joten emme rajoita harrastustilojen etsintää pelkästään Helsinkiin.

Harjoitustilan turvallisuus tarkoittaa meille hyvää pohjaa, kunnollisia esteitä ja aidattua tai hyvin rauhallista aluetta. Pohja ei saa olla liian kova tai liukas. Esteiden tulee olla riittävän tukevia, niissä ei saa olla vaarallisesti ulkonevia osia ja kontaktiesteiden pitää olla käsitelty niin, etteivät ne ole liukkaita. Aidattu kenttä tai halli pitävät virhearviointien sattuessa ryhmän koirat turvassa harjoittelualueella sekä takaavat harjoittelurauhan satunnaisilta ohikulkijoilta.

Ihanteellisessa tilanteessa käytettävissä olisi myös siirreltäviä aitoja, joita voisi käyttää esimerkiksi näköesteinä koirien välillä ja taukonurkkausten rajaamiseen.

Itse estesuoritusten lisäksi varataan palkkion toimittamiselle tilaa. Riittävän kokoisessa tilassa koirien ei tarvitse olla aivan toistensa iholla. Koirien lämpimänä pitäminen ja palkitseminen on helpompaa lämpimässä ja kuivassa tilassa, joten varsinkin talvisin pyrimme vuokraamaan peruslämmitettyä hallitilaa.

Tilojen vuokraaminen, pienet ryhmät ja pienen yhdistyksen varainhankinnan vähäisyys johtavat hieman muissa yhdistyksissä totuttua suurempiin koulutusmaksuihin.