Pääkaupunkiseudulla toimiva agility-yhdistys perustettiin vuonna 2010. Perustajajäsenet ovat jo aiemmin naksutinkoulutuksesta innostuneita harrastajia ja yhdessä uudempien jäsenten kanssa he ovat luoneet yhdistykseen mukavaa yhteishenkeä, tekemisen meininkiä ja toivomaamme koulutuskulttuuria.

Otamme varsinaisia jäseniä pääasiassa Koulutuksen perusteet -kurssin kautta tai tarjoamme kannatusjäsenyyttä ilman oikeutta koulutuspaikkaan.

Toivomme, että kaikki jäsenemme ottavat aktiivisesti osaa yhdistyksen toimintaan ja haluavat kehittää niin itseään kuin yhdistystä ja sitä kautta sen muita jäseniä. Pyydämme jäsenyydestä kiinnostuneita ottamaan sähköpostitse yhteyttä jäsensihteeriin osoitteeseen jasensihteeri [at] oiva-agility.com.

Varsinainen jäsenyys

Koulutuksen perusteet -kurssin läpäisseille tarjotaan varsinaista jäsenyyttä. Jäsenyyden edellytyksenä on myös yhdistyksen sääntöihin ja koulutusperiaatteisiin sitoutuminen.

Kun seuraavan Koulutuksen perusteet -kurssin ajankohta on päätetty, ilmoitetaan siitä yhdistyksen kotisivuilla ja Facebook-sivulla. Emme valitettavasti voi ottaa kurssilaisia jonoon.

Varsinaisilla jäsenillä on

  • oikeus osallistua yhdistyksen järjestämille ohjatuille kursseille ja kimppatreeneihin niiden muiden pääsyvaatimusten (kuten esitaidot ja aktiivisuus seuratoiminnassa) puitteissa
  • etuoikeus osallistua yhdistyksen järjestämille luennoille ja seminaareihin kannatusjäseniin ja yhdistykseen kuulumattomiin nähden
  • pääsy keskustelupalstalle
  • äänioikeus yhdistyksen kokouksissa

Kannatusjäsenyys

Edellytämme yhdistyksen sääntöihin ja koulutusperiaatteisiin sitoutumista myös kannatusjäseniltä. Kannatusjäseneksi voi hakea tälle sivulle avattavalla lomakkeella yhdistyksen perustamisen jälkeen. Kannatusjäsenet vahvistaa yhdistyksen hallitus.

Kannatusjäsenillä on

  • etuoikeus osallistua yhdistyksen järjestämille luennoille ja seminaareihin yhdistykseen kuulumattomiin nähden
  • pääsy keskustelupalstalle
  • läsnäolo- ja puheoikeus yhdistyksen kokouksissa